La història de superació de dues germanes, Ámbar i Sarina

14 diciembre 2023

Fundación Don Bosco Salesianos Social

l

Amb el suport de la Fundació Don Bosco - Salesians Social, Ámbar, és Tècnica de Grau Superior en Anatomia Patològica i està estudiant el tercer curs del Grau en Educació Social a la Universitat de Jaén, mentre que Sarina és Tècnica de Grau Mitjà en Atenció a persones en situació de dependència i vol continuar els estudis el proper curs per titular-se com a Tècnica Superior d'Integració social.

«Som dues germanes de 23 i 19 anysÁmbar i Sarina, originàries de República Dominicana, i residim al Pis d’Autonomia “Amorevolezza” del Programa Buzzetti d’ Úbeda.

Aquesta és la nostra història de vida. Arribem a la Fundació Don Bosco el 2015, amb 15 i 11 anys respectivament. La Casa de Protecció de Menors “La Unión” d’Úbeda ha estat casa nostra fins a la nostra majoria d’edat.

Quan fem memòria, recordem la Casa «La Unión» com un lloc on hem estat felices, podem explicar mil coses de la casa, però les fonamentals són el record de les nostres i els nostres educadors com a referents, de sentir-nos família, de bones nits per reflexionar, de guies en els nostres processos de formació.

Un altre dels pilars fonamentals de les nostres vides, és i ha estat la nostra família col·laboradora, amb la qual compartim molts moments com dues filles més.

Des de la nostra majoria d’edat vivim al Pis d’Autonomia “Amorevolezza” d’ Úbeda, un recurs residencial que gràcies a la generositat de la Família Salesiana de la localitat compta amb 4 plazas per a noies i nois extutelats, un recurs nascut perquè els joves puguin seguir estudiant després de la seva sortida del recurs de Protecció de menors.

És ara la nostra vida. Ámbar, es Tècnica de Grau Superior en Anatomia Patològica. Actualment està estudiant el tercer curs del Grau en Educació Social a la Universitat de Jaén.

Sarina, es Tècnica de Grau Mitjà en Atenció a persones en situació de dependència. Vol continuar els seus estudis el proper curs per a titular com a Tècnic Superior dIntegració social.

El nostre somni és que molts més noies i nois extutelats tinguin l?oportunitat de seguir formant-se en un recurs com Amorevolezza.

Gràcies per aquesta oportunitat!»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…