“L’experiència de voluntariat internacional m’ha obert la mirada al món”

15 enero 2024

Bosco Global

l

Fins divendres 19 de gener hi ha temps per inscriure's a l'experiència de voluntariat internacional 2024 de Bosco Global.

S’acosta el 19 de gener, la data límit per inscriure’s per viure el proper estiu l’experiència de voluntariat internacional 2024, i en aquest context, des de Bosco Global volen posar en valor els testimonis de diferents persones que han pogut gaudir d’aquesta vivència durant l’estiu passat per animar altres persones a apuntar-s’hi.

Des de l’ONGD comparteixen algunes reflexions dels aprenentatges d’en Raimon, que va col·laborar en un projecte de suport a activitats de lleure i reforç escolar amb els Salesians d’Ambato, a l’Equador, l’estiu passat.

«Crec que ha estat un voluntariat per compartir i dialogar molt. Tinc diferents imatges al cap. Recomano aquesta experiència. A mi em va obrir la mirada al món i he pogut experimentar que aquest és divers i es mou a ritmes diferents.

He gaudit amb estones llargues de conversa amb l’equip tècnic del projecte sobre diferents temes centrats en l’educació i l’acompanyament, l’estat emocional dels nois, els tràmits legals, els plantejaments polítics i socials del país…

He après també dels educadors en els diferents perfils d’estudis. Com aprenen dia a dia amb els nois i dels nois, els seus reptes de futur en completar la formació… Fins i tot sobre les seves aficions o projectes personals. Tenen un tracte molt proper i es pot dialogar fàcilment amb un clima de confiança i d’interès mutu.

Els nois són molt actius i gairebé tots participen amb molta il·lusió a les seves activitats. Però també hi ha estones, com quan els acompanyes a dormir o als descansos dels jocs, que hi pots parlar de la seva realitat, com l’estan vivint i les seves perspectives de futur. Mostren molt interès de com és la teva realitat al teu país».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…