Reconeixement salesià a la feina dels comunicadors el dia de Sant Francesc de Sales

24 enero 2024

Salesians Comunicació

l

La festivitat del patró dels periodistes, escriptors i comunicadors serveix per valorar la trajectòria de professionals dels mitjans vinculats a Salesians a ciutats com Granada, Úbeda i Linares.

El 24 de gener, dia en què es commemora la festivitat de Sant Francesc de Sales, diverses cases salesianes han realitzat sengles reconeixements a professionals dels mitjans de comunicació.

En aquest context, demà, 25 de gener a Salesians Granada se celebrarà la II Edició dels Premis de Comunicació Audiovisual Don Francisco Guzmán, en honor a la figura del professor i sacerdot, que va formar molts dels professionals del mitjà de la Comunicació i l’Audiovisual. L’acte es realitzarà a les 18.30 h al saló d’actes, Don Francisco Guzmán, del centre escolar.

El guardonat en aquesta II Edició és el periodista Andrés Sopeña Monsalve, que va formar part del Cine Club amb Don Francisco Guzmán, entre altres activitats relacionades amb la universitat i Sant Joan Bosco.

Podeu accedir aquí per a més informació i a una entrevista amb el premiat a Onda Cero.

D’altra banda, a Salesians Úbeda, avui 24 de gener a les 10 h al Teatre Don Bosco del col·legi salesià, es lliurarà a la seva V edició un premi de reconeixement al periodista Manuel Expósito Moreno, per la seva tasca professional i gran trajectòria a Radio Úbeda des de fa més de tres dècades.

Com diu el Twitter personal del periodista, en l’exercici de la seva professió, s’afanya a conservar incòlum “una mirada periodística crítica, heterodoxa i insubordinable, en format multimèdia (ràdio, premsa escrita i televisió) per necessitats del guió”. Més detalls aquí.

I finalment, a Salesians Linares, també s’ha realitzat un reconeixement a la figura de Juan Carlos Cabuchola pels seus 30 anys de treball al món de la comunicació i la ràdio a la Cadena Ser i Radio Linares, entre altres mitjans.

𝗟𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲𝘀 𝗧𝗲𝘃𝗲́ es va desplaçar ahir al Col·legi Salesià San Agustín de Linares per donar-li suport en l’homenatge que li va rendir el centre i el reconeixement a la seva tasca als mitjans de comunicació. Us compartim al final el reportatge audiovisual.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…