Salesians Huesca va celebrar la 41a edició de la mostra de Teatre Infantil Teyci-Bosco

29 enero 2024

Salesians Comunicació

l

300 actors, entre 3 i 12 anys, participen en una nova edició que potencia i impulsa el desenvolupament de l'activitat teatral entre els infants la seva importància educativa i lúdica.

L’Associació d’Antics Alumnes Salesians de Huesca va aixecar el teló de la 41a edició de la mostra de Teatre Infantil Teyci-Bosco amb 300 actors, entre 3 i 12 anys, i 12 obres representades entre el 24 i el 26 de gener.

Com és habitual, la mostra organitzada amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Joan Bosco, emmarcada a la segona meitat del mes de gener, va comptar amb nombrosos grups i associacions que cada any pugen a les taules amb les seves obres de teatre o d’expressió artística.

Les obres han estat preparades per representar-les pels grups de teatre de cinc col·legis i dels tallers municipals de teatre desenvolupats per l’associació ITHEC. Com a novetat, es compta amb l’estrena sobre les taules dels alumnes d’Educació Infantil del C.E.I.P. ‘Virgen de la Soledad’ de Bolea, segons va apuntar el director de la mostra, Jesús Botaya.

“L’objectiu principal de la Mostra és potenciar i impulsar el desenvolupament de l’activitat teatral entre els infants per la seva importància educativa i lúdica, igual que ho va fer Don Bosco qui va utilitzar la música i el teatre, a més de com entreteniment, com a mitjà pedagògic d’educació integral d’infants i joves”, expliquen des de lʼorganització posant el valor de lʼexperiència.

«Mitjançant el TEYCI-BOSCO es posa a la vostra disposició l´escenari del Teatre dels Salesians de Huesca perquè mostreu l´activitat que vosaltres desenvolupeu rebent el merescut aplaudiment», comparteixen.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…