Celebrada la trobada esportiva Intersalesians a Córdoba

7 febrero 2024

Esport Educatiu

l

1.500 persones van compartir un dia de convivència en què van destacar els valors i algunes de les característiques de l'esport salesià: popular, humanitzador, lúdic, estructurat i amb dimensió pastoral.

El dissabte 3 de febrer es va poder tornar a gaudir d’una trobada esportiva salesiana a la casa de Córdoba. A la trobada van acudir-hi les cases de Triana, Trinidad, Montilla, Jerez, Pozoblanco, Úbeda i Córdoba, amb un total d’uns 820 participants, entre jugadors i entrenadors, 750 i 70 respectivament. A més de la presència de moltes famílies que van acudir a viure com a espectadors l’esdeveniment, el muntant final d’assistència d’unes 1.500 persones.

La trobada va començar amb unes paraules de benvinguda per part del salesià Fernando Báñez, Director de la casa, i d’Antonio Arellano, coordinador del club esportiu amfitrió, on van recalcar l’objectiu de la trobada: ser un dia de convivència on van destacar els valors i algunes de les característiques de l’esport salesià: popular, humanitzador, lúdic, estructurat i amb dimensió pastoral.

Va ser una jornada magnífica, amb esportivitat absoluta a totes les competicions que es van disputar: Futbol 7, Bàsquet, Vòlei, Futbol sala i Pàdel. Els partits van començar després de la benvinguda i van acabar cap a les 18:00, vivint grans moments de convivència entre els diferents jugadors de les diferents cases que es van donar cita.

Per culminar aquest dia inoblidable es va celebrar l’acte de cloenda, on se li va lliurar a cada casa assistent un bonic record de la seva participació, així com un parell de trofeus a les escoles de Córdoba i Trinidad com a campions i subcampions respectivament, després de la suma de la participació de tots els seus jugadors en les diferents modalitats esportives. En aquest acte també es va lliurar per part de Diego Pérez, Coordinador d’esports de la Inspectoria Salesiana María Auxiliadora, la quantitat de 752 euros a l’ONGD Bosco Global per al projecte de cooperació a Ucraïna: Per l’educació de la infància d’Odessa (Ucraïna). Aquests diners van ser recaptats a través d’un euro benèfic per part que cadascun dels jugadors participants a la trobada.

“Agrair a la casa de Salesians Córdoba i a tots els membres del seu Club Esportiu la fantàstica organització i acolliment a tots els participants. Ja comencem a pensar en la propera trobada Inspectorial Salesiana d’Andalusia el proper curs, i que sigui un esdeveniment habitual al calendari de la nostra Inspectoria”, compartia Diego Pérez a la finalització.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…