Els Antics Alumnes de Salesians lliuren la 2a Medalla Don Bosco

7 febrero 2024

Comunicació Algeciras

l

En aquesta edició, el reconeixement va recaure sobre el col·lectiu sanitari de l'Hospital Punta Europa.

L’associació d’alumnes de Salesians Algeciras va celebrar la tarda del 2 de febrer el lliurament de la 2a Medalla Don Bosco en un acte celebrat a l’Auditori Millán Picazo de la ciutat per posar en valor la presència institucional de l’associació a la societat algesirenca i reconèixer així el col·lectiu sanitari de l’Hospital Punta Europa.

Aquest segon reconeixement, després del primer lliurament que va ser destinat al claustre del professorat, va comptar novament amb la presència de l’alcalde de la ciutat, José Ignacio Landaluce, que va compartir com a testimoni aquesta posada en valor del col·lectiu sanitari. “Són molts els antics alumnes que desenvolupen la seva carrera professional en aquest Hospital tenint cura de la salut dels algecirenys de vegades en situacions difícils. També des d’aquesta Associació hem pogut viure els desvetllaments envers el nostre consiliari recentment mort, D. Antonio Rodríguez Lucena. Fem vida el nostre lema «És de ben nascuts ser agraïts», reconeixent-ne la tasca”, compartien des de l’associació.

Així mateix els Antics Alumnes també van decidir de manera unànime que fos José Miguel Hernández Rey (FEA Medicina Interna. Cap d’estudis Hospital Universitari Punta Europa) i Juan Antonio Sánchez Guerrero (DUE. Prefectura de bloc. Direcció d’infermeria (Hospital Punta Europa), dos antics alumnes molt relacionats amb la Casa, els responsables de recollir la distinció en representació, en considerar-los com uns dels membres que han aconseguit portar els valors salesians més enllà de la casa.

La distinció porta aparellada l’aportació per part de l’Associació d’Antics Alumnes d’una donació de 1.500 Euros perquè es destini a alguna Entitat Sense Ànim de Lucre alineada amb els principis i els valors salesians. Aquest any conjuntament amb els guardonats, s’ha decidit atorgar al projecte AUPA (AULA+PATI), projecte llançat des del col·legi Salesians d’Algesires, dirigida nois i noies entre els 6 i els 16 anys que requereixin un suport educatiu i social que els ajudi a progressar en el desenvolupament acadèmic i personal, infants i joves que necessiten, al llarg del seu vida acadèmica- o en una part del seu camí-ser acompanyats, recolzats, motivats.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…