La Fundació Caixa Rural d’Utrera impulsa una nova publicació del salesià Valentín Viguera

9 febrero 2024

Comunicació Utrera

l

La casa salesiana va acollir la presentació d'aquest llibre que porta per títol Vacare Deo.

La Fundació Caja Rural d’Utrera i els Salesians d’Utrera van impulsar l’acte de presentació del nou llibre de l’emblemàtic salesià Valentín Viguera Franco. L’obra, que porta per títol ‘Vacare Deo’, va veure la llum en un acte que es va celebrar a les instal·lacions de la presència salesiana la tarda de dijous 8 de febrer.

Tots els beneficis obtinguts per la venda daquest llibre es destinen a sufragar el projecte Oberti, que des de fa més d’una dècada posa en marxa la casa salesiana per ajudar les famílies més desafavorides de la localitat sevillana. Valentín Vigueraés un utrerà que ha protagonitzat al llarg de la seva vida una trajectòria destacada, havent escrit una quinzena de llibres. Ha destacat per ser un profund coneixedor i investigador de la figura de Sant Francesc de Sales, mentre que al llarg de la seva vida ha afrontat encàrrecs importants, com el de ser director del col·legi salesià de Triana o representant de les monges saleses davant la Santa Seu. Viguera és un autèntic expert en teologia que va rebre l’any 2010 Mostachón de Oro en reconeixement a tota una trajectòria.

Un cop més la Fundació Caja Rural d’Utrera mostra el seu suport i suport a totes les representacions culturals que tenen a veure amb Utrera, impulsant en aquest cas la publicació d’un llibre d’un utrerà que és una autèntica referència en el sector de la teologia.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…