Els preanimadors de la Federació El Patio inicien el seu itinerari formatiu

12 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

En una trobada simultània celebrada a Sanlúcar La Mayor i Antequera, els preanimadors dels centres juvenils salesians d'Andalusia han iniciat el seu itinerari formatiu.

Durant el cap de setmana del 10 i 11 de febrer, els preanimadors dels centres juvenils de la zona de Huelva-Sevilla i Andalusia Oriental s’han donat cita a les cases de Sanlúcar la Mayor i Antequera, respectivament, per iniciar el procés formatiu que els portarà a convertir-se en animadors del Moviment Juvenil Salesià.

Aquestes trobades van congregar més de 100 participants pertanyents a les cases de Salesians i Salesianes de les diferents províncies andaluses, a excepció de Cádiz, on se celebraran els dies 13 i 14 d’abril a San José del Valle.

En aquesta formació, emmarcada en els plans inspectorials de formació, s’han abordat les bases per construir el carisma de l’educador salesià. Entre els temes tractats es troben el Perfil de l’animador Salesià-Cristià, l’Estil educatiu preventiu i l’Espiritualitat Juvenil Salesiana.

A més de la part formativa, els preanimadors han gaudit de moments de diversió, coneixement, recolliment i pregària.

Amb aquesta proposta formativa, la Federació de Centres Juvenils “El Patio” segueix contribuint a la millora dels centres juvenils a través de la formació i el treball en xarxa.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…