La #PasquaSalesiana convida a viure ‘Un somni d’amor sense límits’

14 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Salesians i Salesianes convoquen les trobades juvenils que tindran lloc del 28 al 31 de març a diferents punts de la geografia amb milers de destinataris per compartir la celebració del Tridu Pasqual, amb profunditat i sentit de fe.

Del 28 al 31 de març tindran lloc a diferents punts de la geografia les tradicionals trobades de Pasqua amb milers d’adolescents i joves procedents de les presències de Salesians i Salesianes d’Espanya.

Salesians i Salesianes s’uneixen sota el lema comú ‘Un somni d´amor sense límits’, en línia amb la celebració del bicentenari del somni dels 9 anys de Don Bosco, i que es vincula de forma directa amb el somni de Déu per a cada un dels joves amb una invitació a contemplar Jesús: com a camí, veritat i vida.

Un any més hi ha milers de joves dels diferents ambients pastorals convocats a celebrar el Tridu Pasqual amb profunditat i sentit de fe, acompanyant el Senyor en la seva Passió, Mort i Resurrecció. Les trobades pasquals tindran les seves particularitats en funció del territori, la inspectoria de referència o el centre juvenil que dinamitza, però estan units en el llançament a la trobada amb el Senyor.

Les Delegacions Inspectorials de Pastoral Juvenil per a Salesians i la coordinació de Pastoral Juvenil de Salesianes presenten amb l’inici de la quaresma el cartell que acompanyarà l’edició del 2024.

”Avui, com ahir, aquest somni continua viu a les nostres Cases salesianes gràcies al compromís i el lliurament sense límits de moltes persones que vibren i comparteixen el carisma salesià”, comparteixen al comunicat de motivació de l’experiència.

”Tant de bo que, els qui celebrarem i viurem aquesta nova Pasqua de Resurrecció, obrim el cor per escoltar el Senyor, descobrint així el somni que té per a cadascun de nosaltres. Demanem a Déu que, ajudats per la força del seu Esperit, siguem capaços de respondre amb generositat a la crida per viure -des de l’Amor autèntic i sense límits- la vocació que a cadascú ens ha regalat”, expliquen amb l’inici de la Quaresma.

Al costat del lema i els materials també hi ha el hashtag comú que acompanya cada edició als participants de les trobades amb l’etiqueta #PasquaSalesiana que recull la vivència a les xarxes socials.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…