Salesians Maria Auxiliadora aposta per “una Pastoral Juvenil que educa per estimar”

16 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Els directors de comunitat i d'obres gestionades per seglars es van trobar a Godelleta a la segona cita del curs 23/24.

Els directors de les cases salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es van trobar a Godelleta en aquesta segona cita del curs 23/24 presidida per l’inspector, Fernando Miranda, i desenvolupada durant els dies 15 i 16 de febrer.

Aquesta trobada, que reuneix els membres del Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen i animen les diferents presències, va estar centrada en el document ‘Una Pastoral Juvenil que Educa para Amar”, de la mà d’Antonella Sinagoga.

Aquest és el títol del llibre realitzat pels Salesians de Don Bosco per oferir als educadors un instrument actualitzat capaç de sistematitzar els conceptes i les actituds lligades a l’educació afectiva i sexual, amb l’autoria de Miguel Ángel García Morcuende, Conseller General per a la Pastoral Juvenil Salesiana, i la psicòloga Antonella Sinagoga, present en aquest moment compartit. Aquesta combinació de coneixements i actituds condueix gradualment al desenvolupament de competències i criteris que ajudaran l’educador a acompanyar i guiar els joves de manera flexible i adequada en tots els contextos vitals.

La trobada va comptar també amb un espai per aprofundir en l’“Economia al servei de la missió” i en la temàtica “El camí recorregut amb l’Educació Afectiu Sexual a Salesians Espanya”. A més, hi va haver ocasió de rebre diferents comunicacions, a càrrec de l’inspector, i del funcionament de les diferents delegacions.

La trobada tindria el colofó amb el sopar i el temps de convivència a l’avantsala de la Festa Inspectorial.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…