Èxit a la I Milla Solidària Don Bosco contra la Leucèmia Infantil

19 febrero 2024

Salesians La Línea

l

En el marc d'una iniciativa impulsada per Salesians La Línea i que ha recaptat més de 2.000€ en donatius per a la causa.

El Col·legi Salesià San Juan Bosco de la Línea va celebrar amb gran entusiasme la seva primera Milla Solidària Don Bosco contra la Leucèmia Infantil, un esdeveniment amb un propòsit noble: recaptar fons per recolzar la lluita contra aquesta malaltia que impacta tants infants a tot el món. La resposta de la comunitat educativa i local va ser excepcional, evidenciant una vegada més el compromís i la solidaritat que caracteritzen aquesta institució, arrelada al carisma salesià que promou l’amor i l’atenció cap als més necessitats.

La jornada va estar marcada per la participació massiva de més de 700 persones, incloent-hi estudiants universitaris de l’Escola de Magisteri Virgen de Europa, membres d’ASANSULL en una carrera inclusiva, pares i mares del col·legi representats per l’AMPA, així com alumnes de totes les etapes educatives del Col·legi San Juan Bosco, des d’Infantil fins a cicles formatius de Grau Bàsic.

L’esdeveniment va aconseguir recaptar més de 2.000 € en donatius, gràcies també a empreses col·laboradores. Tots aquests fons seran destinats a donar suport a la tasca de la Fundació Unoentrecienmil (unoentrecienmil.org), que treballa incansablement en la investigació i el suport a infants afectats per la leucèmia infantil.

El lliurament de premis i la clausura de l’esdeveniment van estar a càrrec de dues destacades personalitats de l’àmbit educatiu: la Il·lustríssima Sra. María Isabel Paredes Serrano, Delegada Territorial de Desenvolupament Educatiu i Formació Professional, i Universitat, Recerca i Innovació a Cádiz, al costat de Don Manuel Abellán, Regidor d’Educació de l’Excelentísimo Ajuntament de La Línea. Tots dos líders educatius van ressaltar la importància de la solidaritat i el treball en equip per aconseguir un impacte positiu a la societat.

El Col·legi San Juan Bosco va qualificar aquest esdeveniment com un èxit i va expressar el seu sincer agraïment a totes les persones participants, patrocinadores i col·laboradores per la seva invaluable contribució a aquesta noble causa. «Amb accions com aquestes, demostrem que junts i juntes, podem marcar la diferència en la lluita contra la leucèmia infantil i oferir esperança a aquells i aquelles que més ho necessiten», conclouen des del centre educatiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…