Un gran multitud de joves s’atreveix a somiar en el Marchabosco 2024

7 marzo 2024

Salesians Comunicació

l

Celebrat a Villena i dirigit a més de 400 joves de les cases salesianes de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

Salesians Villena va acollir amb entusiasme la trobada Marchabosco 2024, celebrada durant el cap de setmana de l’1 al 3 de març i dirigida a joves d’entre 15 i 17 anys de totes les cases salesianes de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

Més de 400 joves van poder gaudir de diversos tallers de marxa, ball, teatre i jocs de rol. Els Bon dia i Bona nit van ser moments clau de la trobada que, juntament amb l’Eucaristia del diumenge, van servir per a recordar el temps de Quaresma.

L’equip coordinador, que va estar animat per Pablo Gómez i Esther Martínez amb el suport tècnic de la inspectoria a través de Laura Dobón, valoraven la trobada com molt positiva i agraïen a Salesians Villena i a l’equip voluntari la seva implicació. Destacada va ser la participació dels salesians cooperadors de la ciutat. “El seu testimoniatge presencial en la trobada a través de la seva ajuda, preparació i col·laboració en menjars i especialment en el sopar del dissabte a la nit, ens fa continuar creixent junts com a família”, expliquen.

L’Eucaristia que es va celebrar el diumenge va estar presidida per Pablo Gómez, a més van acompanyar la trobada els salesians Dani Peña, Segundo García, Fernando Navarro, Vicent E. Picó, Juan Gabriel Martínez i José Manuel Sampere. “La presencialitat dels salesians en aquestes trobades dona una calidesa i un suport especial, donant-nos força i seguretat en els passos que anem fent”, expliquen des de l’equip de Pastoral Juvenil.

La novetat d’aquest curs ha estat la participació dels grups de l’Itinerari d’Educació en la Fe, essent una experiència realment positiva per a tots els que formen part del Moviment Juvenil Salesià. “Sens dubte comptar amb aquest espai on tots ens sentim cridats a donar resposta a joves que busquen continuar creixent dins d’aquest itinerari formatiu, retrobar-se amb aquells joves que van descobrir en anteriors trobades, tenir un moment d’espai personal per a parar-se, descobrir què estan sentint i compartir-ho amb altres joves, continua donant sentit a apostar per aquestes experiències que sens dubte resulten transformadores tant per a ells com per a tots els que tenim el regal de continuar formant part d’aquest creixement”, conclouen des de l’equip organitzador.

Aquesta trobada s’emmarca dins de les tres trobades d’itinerari de la pastoral juvenil salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora. La pròxima trobada tindrà lloc en els dos col·legis de Salesians Elx i al Campello els dies 19, 20 i 21 d’abril de 2024.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…