La Formació Professional salesiana destaca en l’edició del ‘Amazon Web Services Jam Aragó’

11 marzo 2024

Comunicació Salesians Zaragoza

l

Alumnat de Salesians Zaragoza demostra la seva creativitat i destresa en enfrontar-se a desafiaments reals i potenciar les seves habilitats professionals.

El passat 29 de febrer, alumnes del Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma de Salesians Zaragoza van viure un emocionant moment en participar en la II edició de la competició de Amazon Web Services (AWS) Jam Aragó. Dos grups, representant els torns diürn i vespertí respectivament, es van enfrontar amb creativitat i destresa en aquest desafiament tecnològic.

El grup integrat per José Daniel Sánchez i Guillermo Bernal va demostrar el seu talent i dedicació en aconseguir una destacada segona posició en la competició. El seu treball i compromís amb el projecte els hi va valer aquest reconeixement. L’experiència adquirida en esdeveniments com aquest no sols enforteix el coneixement tècnic dels estudiants, sinó que també els ajuda a enfrontar-se a desafiaments reals i potenciar les seves habilitats professionals.

Des de la casa salesiana donen l’enhorabona a José Daniel Sánchez, Guillermo Bernal i a tots els estudiants que van participar en la competició. El seu èxit és un exemple inspirador per a futures generacions de desenvolupadors i professionals de l’àmbit tecnològic.

Sobre el certamen

AWS està compromesa amb formar a la força laboral tecnològica del futur a Aragó, on precisament compta amb tres centres de dades. Gràcies a un acord amb el Govern d’Aragó, Amazon Web Services possibilita que més de 3.000 estudiants aragonesos de Formació Professional adquireixin competències sobre tecnologia en el núvol i puguin accedir a les certificacions de AWS, millorant la seva ocupabilitat i facilitant l’accés a llocs laborals tecnològics altament demandats a través de l’Aliança Tech i de l’equip de ‘AWS InCommunities’.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…