Ja disponibles els materials formatius per a ‘Sueños, el Musical’

12 marzo 2024

Salesians Comunicació

l

Des de la Delegació de Pastoral Juvenil de Salesians Santiago el Major, s'han distribuït uns recursos per a treballar a les cases salesianes, amb l'objectiu que els futurs espectadors del musical puguin aprofundir en la vida de Don Bosco abans de veure-ho.

L’experiència de ‘Sueños, el Musical’ va més enllà del teatre. Per això, la Pastoral Juvenil de Salesians Santiago el Major ha preparat una sèrie de “recursos, per a l’educació formal i no formal, que pretenen situar als qui —després de treballar-los— podran gaudir del nou musical que, en ocasió del bicentenari del somni dels nou anys de Don Bosco, està produint nostra inspectoria”.

Encara que estan distribuïts per edats i ambients (col·legi i centre juvenil), són “intercanviables” es poden extrapolar a parròquies, plataformes socials i altres realitats salesianes.

“Des de la perspectiva educatiu-pastoral, hi val la pena preparar l’experiència que suposarà gaudir en directe de ‘Sueños, el Musical’. Amb aquests recursos ens proposem aconseguir que, xavals i educadors, no ‘anem amb el posat’ al teatre, sinó que abans hàgim pogut aprofundir en la vida de Don Bosco, de manera que quan sonin les cançons seleccionades, aquestes ens toquin el cor i ens ajudin a descobrir que hi ha ‘un somni per a tu’”, expressa en un comunicat Xabier Camino, delegat de Pastoral Juvenil.

Jesús Manuel Gallardo Nieto, educador salesià, ha estat l’encarregat d’elaborar “amb tant d’afecte i creativitat aquests recursos que, segur, ens inspiraran en la nostra tasca pastoral com a educadors salesians”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…