La Balona, matèria educativa en La Línea de la Concepción

18 marzo 2024

Europa Sur | Rubén Almagro

l

El Cicle Formatiu en Serveis Administratius imparteix totes les seves assignatures amb l’equip de la ciutat com a eix transversal

La Línea i la Real Balompédica Linense formen un binomi indivisible. Així ho deixà encunyat l’expresident Manuel Monteagudo a finals del segle passat. Que, amb moments d’una major o menor implantació al llarg de la seva història centenària, la Balona és més que un equip de futbol i que està present en quasi totes les activitats que s’hi duen a -terme a la ciutat, no és precisament un secret. Però que els blanc-i-negres s’hagin convertit en eina didàctica, això sí que resulta novetat. I és que el professorat del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco està impartint totes les matèries del seu Cicle Formatiu de Grau Bàsic en Serveis Administratius amb els blanc-i-negres com a nexe d’unió. Els alumnes estan encantats i el professorat participa d’una experiència quasi sense precedents que promet crear escola.

El professorat i l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Bàsic en Serveis Administratius del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de La Línea està duent a terme un projecte en el que la Real Balompèdica Linense és el principal protagonista en les seves classes. Els alumnes treballen, estudien i investiguen en les distintes àrees i assignatures que composen el dit Cicle Formatiu. O el que és el mateix, els professors imparteixen classes en les que, els diferents continguts són abordats i estudiats a través de la centenària entitat blanc-i-negra.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…