Salesians Huesca promou la lluita contra el càncer amb les jornades ‘Date vida’

30 abril 2024

Per Comunicació Huesca

l

A més de promoure la donació de sang es va obtenir una recaptació de 7.400 euros entre les distintes activitats solidàries.

Durant els dies 12 i 13 d’abril es van fer a Salesians Huesca les 5nes jornades ‘Date Vida’, una iniciativa solidària que promou la conscienciació en la lluita contra el càncer i la donació de sang.

El divendres 12 d’abril es van obrir les jornades amb la xerrada “Coneix l’Associació Espanyola Contra el Càncer”, a càrrec de Clara Martínez, psicòloga de l’AECC. També, per la tarda, es va fer una concentració i exhibició de tambors i batucades en el pati del col·legi. El dia va acabar amb un sopar solidari en el pati, en el que es van repartir més de 300 entrepans.

El dissabte 13 d’abril pel matí es van fer les extraccions de sang amb la col·laboració del Banc de sang i teixits d’Aragó, aconseguint un total de 49 donacions de sang, un nou rècord per aquestes jornades. També es van celebrar els campionats de futbol sala i de tuti aragonès (“guiñote”), i es van repartir més de 70 esmorzars solidaris.

Les jornades van cloure amb el tradicional dinar de confraternització i el sorteig de regals. Més de 160 persones gaudiren de la paella i dels premis sortejats.

“Cal dir que, en las tres etapes escolars del col·legi es van fer diferents activitats de sensibilització per tractar d’animar a més famílies a participar en les activitats del cap de setmana”, explicaven com es van desplegar les activitats complementàries a aquestes jornades.

“Agraïm de tot cor l’ajuda i la col·laboració dels patrocinadors, particulars i comerços que han participat aportant el seu granet de sorra en aquestes jornades. 7.400 euros ha sigut la recaptació final, que anirà íntegrament destinada a l’AECC i a la lluita contra el càncer”, afegien.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…