La tercera edició del Premi Don Bosco Junior defensa la vida submarina

16 mayo 2024

Per Comunicació Zaragoza.

l

Dintre del marc del Premi Nacional Don Bosco, va néixer en 2022 el certamen ‘Premi Don Bosco Junior’, dirigit a l’alumnat més jove, que estigui cursant de 4t a 6e de Primària o Secundària de la província de Zaragoza.

Dintre del marc del Premi Nacional Don Bosco, va néixer en 2022 el certamen ‘Premi Don Bosco Junior’, dirigit a l’alumnat més jove, que estigui cursant de 4t a 6e d’Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria pertanyents a col·legis públics, concertats o privats de la província de Zaragoza.

L’objectiu principal del premi és estimular la capacitat creativa, innovadora i d’investigació de joves talents, promovent el desplegament d’iniciatives que contribueixin a avançar vers la consecució dels encerts dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que en aquesta tercera edició es fixà en el ODS 14: La vida submarina

En aquesta ocasió s’hi han presentat 17 treballs que els participants han exposat durant la jornada del 16 de maig.

«Aquest mateix dia, en el pavelló poliesportiu del col·legi s’ha pogut visitar l’exposició de tots els projectes presentats al concurs i a les 12:30 hores, en el Teatre, s’ha fet lliurament dels premis als guardonats», compartien des del centre salesià sobre les novetats d’aquesta segona edició, que aplega el ja consagrat Premi Don Bosco, celebrat en el mes de març, amb més de tres dècades de vida.

Un jurat format per docents de diferents especialitats de Formació Professional del col·legi Salesià de Zaragoza foren els encarregats d’avaluar els dos millors projectes en les dues categories del certamen: Secundària i Primària, així com d’atorgar el premi “Idea” a la millor idea d’entre tots els projectes presentats. En total son cinc els premis que es lliuraran en aquesta 3ª Edició tenint en compte la seva originalitat, la seva viabilitat, el possible impacte social, la qualitat de la presentació i el treball en equip, determinant els guanyadors de cada categoria.

Tots els participants han rebut un diploma per la seva participació, i els grups guanyadors rebran un kit de material didàctic vinculat al ODS treballat.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…