Villena continua la seva forta aposta per l’esport educatiu

13 mayo 2024

Comunicació Villena

l

Més de 600 jugadors de 6e, 13 anys, van participar en la segona edició de les 12 hores esportives celebrades a Salesians Villena

El dissabte 27 d’abril es van fer les segones dotze hores esportives a Salesians Villena que van aplegar més de 600 jugadors, 58 equips i més de 1.500 persones de la ciutat van passar per la casa salesiana des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit.

Els coordinadors de l’esdeveniment defineixen la sensació viscuda com a “meravellosa, excepcional, impressionant… per tot el que es va gaudir durant tot el dia del dissabte en les instal·lacions esportives de Salesians Villena”

S’hi van reunir nens, nenes i adolescents en edats compreses entre els 6 i els 13 anys de edat, emmarcats en les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil per a disputar aquest campionat tant en futbol sala com en bàsquet, que durant tants d’anys s’havia organitzat i uns altres tants s’havia deixat de fer.

Els números i les imatges d’aquest dia no enganyen: 600 jugadores inscrits, 58 equips en total., les 6 pistes esportives en continu moviment des de les 9 del matí a les 21:00 de la nit, més de 1500 persones van passar a gaudir i a recolzar l’esport base: famílies, amics… Hi van participar coles i clubs de Villena: V74, Villena Futbol Sala, Fair play, Sporting Villena) i clubs de moltes altres localitats (Caudete, Yecla, Cañada, Campo de Mirra, Biar, Almansa, Canals, Petrer, Alacant, San Vicente…). Més de 30 voluntaris.

“Aquest any com a novetat la secció de judo es va unir a aquesta festa de l’esport fent l’exhibició i el campionat amb tots i totes les nostres judokes juntament al club de judo de Sax, i ens van mostrar tot el que han après durant aquesta temporada” expliquen des de la casa salesiana.

La finalitat última de l’esdeveniment fou una motivació solidària que va tenir una gran acollida. En aquesta ocasió la campanya escollida fou  #JugamosporZoe. A més els trofeus foren creats pel taller ocupacional de fusteria d’APADIS i l’empresa villenensa PIMASDE va fer les medalles atorgades en finalitzar l’encontre.

L’Ajuntament de Villena, s’hi va fer present representat per la regidora d’esports Maite Gandía. També la regidoria de neteja i RSU va cedir contenidors i papereres de reciclatge.

“Es tracta d’un gran torneig on la diversió, l’esportivitat, la solidaritat, la companyonia, el respecte i l’empatia prima sobre el resultat, perquè qui guanyés o perdés per a nosaltres era el menys important, allò veritablement important era poder veure gaudir  els nens i joves competint en l’esport que els apassiona tant, a més d’omplir en els seus records aquests moments que segurament no oblidaran mai” conclouen els organitzadors.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…