Gentjove, 30 anys de somnis complerts

14 mayo 2024

Salesians Comunicació.

l

El centre juvenil Gentjove acull a amics i familiars en els patis de Salesians “San José Artesano” d’Elx.

El dia de Gentjove va començar a les 11’30 hores amb una acollida en els patis de Salesians “San José Artesano” d’Elx. A les 12’30 es va fer l’acte d’apertura del 30 aniversari amb la presència del’alcalde de la ciutat, Pablo Ruz; el director de la presència salesiana, Javier Sevilla; la directora dels col·legis salesians, María José Davó; el director del centre juvenil, Santiago Arribas; la presidenta de la Federació de Centres Juvenils de la Comunitat Valenciana, Andrea Ávila, i la presidenta del centre juvenil, entre molts d’altres amics i joves. Tota la comunitat de salesians s’hi feu present en aquest dia festiu saludanti compartint unes paraules ambels joves.

A les 13 hores els presents van participar en una activitat lúdica per després compartir un dinar de «cabasset». A les 16 hores van continuar els jocs, tallers i la rifa solidària. La trobada finalitzà a les 19 hores amb les Bones tardes com a cloendad’un esdeveniment d’agraïment a Déu per la llavor sembrada fa 30 anys en aquest centre juvenil d’Elxi que avui està donant tant de fruit.

L’Associació Juvenil “Gentjove”

És una entitat al servei de l’educació en valors pera la joventut il·licitana. Formada per joves voluntaris (entre 16 i 30 anys), salesians, col·laboradors puntuals… Tots al servei dels veritables protagonistes: els nens i els joves.

La nostra finalitatés entretenir, educar i evangelitzar en el més pur estil salesià, segons la Proposta Educativa dels Oratoris i Centres Juvenils dels Salesians d’Espanya. Bolquem les nostres energies en transmetre valors mitjançant experiències significatives que creïn honrats ciutadans i bons cristians, compromesos amb la societat.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…