El Premi Don Bosco de Zaragoza com a exemple d’èxit en la innovació en la FP

22 mayo 2024

Per Comunicació Zaragoza.

l

Dintre de les converses del “Club Cámara de Zaragoza” amb el testimoni de Merche López, directora del centre, Carlos Sánchez, CEO de Subministraments Industrials HERCO, i Daniel Valoro, guanyador del Premi Don Bosco.

Dintre de les converses que organitza el “Club Cámara de Zaragoza”, durant la jornada del 21 de maig el Premi Don Bosco prengué el protagonisme centrant el tema dels Models col·laboratius.

Des de la Unió Europea s’està apostant per la investigació aplicada com concepte per a millorar la FP. De fet, a través de projectes europeus com NEARVET, en el que treballen des de “Cámara Zaragoza”, s’està apostant per la millora del diàleg entre centres de formació i les empreses, de forma que les necessitats d’ambdues parts aconsegueixin de ser escoltades i abordar-les d’una forma efectiva.

Els Premis Don Bosco son l’exemple clar de model col·laboratiu en la Formació Professional, ja que a través d’aquests premis s’han establert grans lligams de col·laboració que han permès a estudiants i professionals treballar en projectes pràctics i rellevants on la innovació és un element central i transformador.

De la mà de Merche López, directora del Col·legi Salesià, es va poder conèixer en profunditat la història dels premis, la seva evolució al llarg del temps, la implicació de l’alumnat i les empreses, etc. També, es comptà amb la visió de Carlos Sánchez, CEO de Subministraments Industrials HERCO, que col·laboren en aquests premis des de fa més de 10 anys i contà de primera mà la seva implicació i la seva visió com a empresa. Per últim, comptaren amb Daniel Valero, primer premi dels Premis Don Bosco en Categoria Tecnologies Industrials, qui compartí la seva experiència al ser guardonat en aquesta categoria i com això ha influït en la seva carrera educativa i professional.

Veure vídeo aquí

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…