Alumnes de Salesians Cartagena transformen un turisme en un cotxe 100% elèctric

20 mayo 2024

Per Comunicació Cartagena.

l

El Conseller d’Educació, Víctor Marín, visita les instal·lacions del col·legi i l’innovador projecte «Rolling in Green», desenvolupat per alumnes de Formació Professional.

El divendres, 17 de maig, Salesians Cartagena rebé la visita del Conseller d’Educació, Víctor Marín, i del Regidor de Treball, Formació, Empresa i Contractació, Álvaro Valdés. Durant la seva visita, les autoritats van tenir l’oportunitat de conèixer en detall les instal·lacions del col·legi i, especialment, l’innovador projecte «Rolling in Green», desenvolupat per alumnes de Formació Professional.

El projecte «Rolling in Green» és un exemple clar del compromís dels nostres estudiants i professors amb la sostenibilitat i la innovació. Els alumnes han treballat per transformar un cotxe de combustió en un vehicle totalment elèctric, demostrant així la seva capacitat tècnica i la seva visió d’un futur més ecològic.

Durant el recorregut, el conseller Víctor Marín i el regidor Álvaro Valdés mostraren interès pel treball realitzat. Apreciaren la dedicació i l’esforç dels estudiants, i van destacar la importància d’iniciatives com aquesta per al desenvolupament de competències tècniques i el foment de valors ambientals en els joves.

A més, van conèixer la plataforma social FISAT Salesians Social i la seva missió de donar recolzament a les persones en situació de vulnerabilitat, promovent la inclusió social.

Des del Col·legi Salesià de Cartagena, agraeixen a Víctor Marín i a Álvaro Valdés la seva visita i el recolzament continuat a la nostra tasca educativa. «Aquest tipus de trobades no només enforteixen els lligams entre les institucions educatives i les autoritats locals, sinó que també motiven els nostres alumnes a seguir superant-se i a continuar innovant» expliquen des de la casa salesiana i afegeixen: «Seguirem treballant amb el mateix entusiasme i compromís, impulsant iniciatives que preparin als nostres alumnes pels reptes del futur».

Àmplia oferta de Formació Professional

Salesians compta amb una àmplia oferta de grau bàsic, mitjà i superior de FP de les àrees d’informàtica, d’electricitat i electrònica, de muntatge, de manteniment de vehicles, d’electromecànica, de telecomunicacions, d’administració, i d’automatització i robòtica industrial; i el proper curs incrementarà la seva oferta amb nous graus formatius..

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…