Les presències salesianes es calcen les sabatilles per Maria Auxiliadora

23 mayo 2024

Per Salesians Comunicació

l

Convoquen carreres populars amb finalitats solidàries emmarcades en la festivitat de la Verge de Don Bosco.

Centenars d’esportistes participen durant el mes de maig, o des de finals d’abril, en distintes carreres solidàries en honor a Maria Auxiliadora, la celebració litúrgica de la qual es farà el 24 de maig. Son moltes les presències salesianes que convoquen Cross nocturns, carreres populars o carreres infantils animant a les comunitats educatives pastorals i a la família salesiana a córrer per distintes causes.

Les proves solen tenir un recorregut de 4 a 10 kilòmetres pels carrers propers a les presències salesianes. Els participants es divideixen en categories segons l’edat, des de benjamí fins a sènior. Els primers en arribar a la meta son guardonats amb un reconeixement, però més que mai l’important no és guanyar sinó participar per una causa benèfica que agermana en un mateix objectiu les cases salesianes.

Una carrera amb tradició a Córdoba

Salesians Córdoba ha celebrat la XLII edició de la seva Carrera Popular en honor a Maria Auxiliadora organitzada pel “Club Esportivo Salesianos Córdoba”, el passat 12 de maig. Reuní a uns 300 esportistes arribats des de distints punts de la província, entre els que sobresortí la montillana Rocío Marqués Córdoba, que milita en el Club d’”Atletismo Califas – Universidad de Córdoba”.

Els més petits van poder gaudir el 8 de maig un carrera infantil en les instal·lacions del col·legi salesià organitzada també pel “Club Deportivo Salesianos Córdoba”.

2000 inscrits en La Orotava

El 19 de maig es va fer la gran festa de l’esport en la Vil·la amb la celebració del XLVI Cross Maria Auxiliadora. La prova, la més longeva de l’Arxipèlag i que només va sofrir una aturada durant la pandèmia mundial, comptà amb la participació d’uns 1.800 corredors.

Moltíssims eren els aficionats que s’aplegaven a ambdós costats de la calçada per animar a tots els corredors que sofrien en la famosa “pujada de la Marquesa». Segons les dades obtingudes, La Orotava va rebre entre públic i participants a més de 5.000 persones durant el matí del diumenge 19 de maig en els diferents punts del recorregut.

Quinze anys corrent per Maria Auxiliadora en Las Palmas

La Carrera Solidària Maria Auxiliadora del col·legi dels Salesians Las Palmas compleix la seva 15ª Edició. Un esdeveniment esportiu que s’ha anat fent cada cop més popular en la ciutat. Dels 50 participants que es van apuntar en les primeres convocatòries, s’ha passat a més de 1.600 corredors de totes les edats en la passada edició de 2023. Aquest any la cita fou el dissabte 4 de maig.

Cross Maria Auxiliadora d’Algeciras

La XLIII edició del Cross Maria Auxiliadora, organitzat per l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Salesià, encapçalada per la seva presidenta Luisa Tirado, es va celebrar el 21 d’abril recorrent diversos carrers de la ciutat. Aquesta carrera, que s’alça com un dels esdeveniments esportius amb més tradició de la ciutat i com a degana del Camp de Gibraltar,  i que també és un esdeveniment social, educatiu i cultural que aplega a tota la família, ha comptat amb dues modalitats: una de 5 kilòmetres i una altra de 10.

Carrera popular en Montilla

Una altra carrera que va agafant tradició és la de Montilla on al juny celebraran la 22ª edició.

Nit de gambades a Alcoi

El passat 10 de maig Salesians Alcoi organitzà la V Edició del Cross Nocturn Salesià Ciutat D’Alcoi. Un esdeveniment solidari els beneficis del qual van destinats a la ONG Salesiana Bosco Global concretament als projectes que duu endavant tant a Síria com a Ucraïna.

800 corredors se citen a Úbeda

Salesians Úbeda celebrà la seva VIII carrera solidària organitzada pel “Club Deportivo Salesianos”. La carrera acollí a prop de 800 participants que van poder gaudir d’una esplèndida tarda d’esport i convivència. Al tractar-se d’una carrera benèfica, tot el que es va recaptar fou destinat a la ONGD “Bosco Global” i va afavorir concretament en el barri de GourleDiadie en Tambacoun2da (Senegal) on es pretén d’acondicionar la zona, per a construir un terreny esportiu que permeti als seus habitants disposar d’un àrea decent per a la pràctica esportiva.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…