Salesians Ciutadella viu una nova setmana Europea

27 mayo 2024

Comunicació. Salesians Ciutadella

l

Amb la visita de cinc escoles continua la seva aposta pel programa Erasmus+

Del 21 al 23 de maig, Calós ha viscut una nova setmana Erasmus amb la presència de fins a cinc escoles europees de quatre països diferents (Irlanda, Romania, Grècia i Malta) que aquests dies s’allotgen a Ciutadella. Amb la temàtica del bilingüisme com a eix principal (Brindging bilingualism 2021-MT01-KA220-SCH) durant aquests dies els docents treballen de forma conjunta els materials del programa, alhora que realitzen activitats en anglès amb els xiquets de l’escola.

El programa de la setmana agrupa diverses activitats com entrevistes dins les aules d’Infantil i Primària, pràctiques en viu dels materials “phonics” que s’han desenvolupat durant aquests mesos dins les aules, una excursió lúdica a Macarella o presentacions de les escoles en anglès.

Calós, una aposta cap als programes Erasmus +

L’escola de Calós fa més de deu anys que participa activament en projectes Erasmus. Des de l’any 2012 el centre educatiu ha participat (excepte l’any 2018) en diferents programes cofinançats per la Unió Europea i ho ha fet a partir de diferents temàtiques: medi ambient, igualtat de gènere, racisme i ara sota els paraigües del bilingüisme. Al llarg de tots aquests, una gran quantitat de xiquets, famílies i docents han pogut viure l’experiència de l’Erasmus, ja sigui a partir de diferents viatges, de l’acolliment de joves d’altres països o de les pròpies visites a l’escola.

En aquest sentit, l’escola salesiana de Ciutadella reafirma el seu compromís cap a l’aprenentatge de l’anglès al mateix temps que treballa dins les aules valors importants que formen part de l’essència del seu projecte educatiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadSocialssm
Proyecto OIKOS-Somos Casa, un juego creado por los jóvenes para conocer diversas confesiones religiosas

Proyecto OIKOS-Somos Casa, un juego creado por los jóvenes para conocer diversas confesiones religiosas

El proyecto OIKOS nace de la inquietud por conocer los conceptos fundamentales, diferencias y puntos comunes, de las diferentes confesiones religiosas que conviven en la ciudad de Vitoria-Gasteiz. Apoyado, económicamente, por la Fundación Pluralismo y Convivencia,...