Tot a punt pera visitar el ‘Planeta Don Bosco’

3 junio 2024

Per Salesians Comunicació

l

La Inspectoria Maria Auxiliadora prepara la trobada inspectorial amb els Consells de la Comunitat Educativa Pastoral/Obra previst pel 12 de juny amb un programa molt especial.

Comença el compte enrere pera la celebració dela trobada entre els consells d’Obra/Comunitat Educativa Pastoral (CEP) i el Consell Inspectorial que aquest any es farà el 12 de juny amb el ja tradicional format on line.

Després de les edicions anteriors, en les que es passà pel format radiofònic, i es visità el programa ‘Tu casa salesiana también es la mía’ o es carregà amb ‘Una inspectoría en la mochila’, ara arriba el viatge al ‘Planeta Don Bosco’. D’aquesta forma s’opta per mantenir l’aposta per la modalitat on line que permet des d’una única trobada a través de Youtube reunir la gran família de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La finalitat d’aquesta cita destacada en el calendari està centrada en elllançament de la programació del curs 2024-2025 pera tots els ambients de les presències iels diversos grups de la Família Salesiana, abans de què les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar el proper curs. Uns altres objectius d’aquesta trobada son avaluar el curs que s’està acabant, amb el tancament especial del lema ‘Un somni pera tu’, i mirar el futur amb optimismedavant el llançament de la nova campanya pastoral.

EL 12 DE JUNYARRIBÀ L’HORA DE VIATJAR. ¿VENS AL PLANETA DON BOSCO?

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…