L’EUSS presenta els seus graus en enginyeria industrial en una nova jornada de portes obertes

19 junio 2024

Por EUSS Comunicación.

l

Explica com funciona la seva pròpia metodologia de treball per competències, sota el lema Engineering by doing.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) obre portes per presentar les 6 titulacions de grau en enginyeria industrial que imparteix: Electrònica Industrial i Automàtica; Mecànica; Organització Industrial; Energies Renovables i Eficiència Energètica, Automoció, i el doble grau en Electrònica Industrial i Automàtica i Mecànica. Per aquest motiu, el centre universitari, adscrit a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), convoca als futurs estudiants d’enginyeria el pròxim dimarts 18 de juny, de 18 a 21h. Per poder-hi participar cal inscriure-s’hi prèviament en aquest formulari.

La jornada de portes obertes consistirà en una xerrada informativa sobre les diferents titulacions de grau, on es donaran a conèixer els diferents plans d’estudis, les diferents vies d’accés i el programa de beques. També s’explicarà com funciona la seva pròpia metodologia de treball per competències, sota el lema Engineering by doing. A més, durant la sessió els assistents podran plantejar els seus dubtes directament al professorat, present durant l’esdeveniment, i conèixer les experiències de part de l’alumnat del centre.

Als participants també se’ls oferirà una visita guiada, en la qual els futurs i les futures estudiants podran visitar els laboratoris de cada especialitat i la resta d’instal·lacions de la universitat.

El 75% dels estudiants d’enginyeria de l’EUSS troben feina abans d’acabar la carrera, i un 8% al mes de finalitzar. Aquestes són algunes de les dades que es desprenen de l’Informe de l’Observatori d’Inserció Laboral del centre universitari. De fet, el 94,3% dels graduats en enginyeria per la Escola Universitària Salesiana de Sarrià estan actualment treballant.

El mateix informe apunta a un alt nivell de satisfacció per part dels alumnis: un 75% dels enquestats va assegurar que repetiria els estudis i un 91%, que ho faria a la mateixa universitat.

Sobre l’EUSS

Amb una tradició educativa que es remunta a finals de segle XIX, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià és una institució d’estudis superiors que té com a missió la formació i el desenvolupament integral dels futurs enginyers i enginyeres i responsables industrials, posant un accent especial en la part pràctica dels estudis i en la inserció laboral, alhora que es promou la participació activa i l’esperit emprenedor. 

 L’EUSS ha posat en marxa el programa Engineering by doing, una proposta formativa que s’estructura des de la perspectiva del desenvolupament de les competències professionals de l’alumnat. Aquest programa és el resultat d’un projecte basat en una consulta a l’entorn socioeconòmic (empresariat, representants de l’àmbit universitari i agents socials).

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…