Jugar és obligatori per a Salesians La Cuesta

17 junio 2024

Per Comunicació. La Cuesta

l

El GarageLab de Salesians La Cuesta s’ha unit al projecte d’adaptació de joguines destinat a nens i nenes amb dificultats motrius

Moltes de les joguines que hi ha en el mercat no estan dissenyades tenint en compte les necessitats de totes les persones. La tecnologia pot ser una amenaça quan els productes no estan dissenyats tenint en compte les necessitats de totes i cadascuna de les persones. El GarageLab de Salesians La Cuesta s’ha unit, juntament amb altres GarageLab al projecte “Jugar és obligatori”, projecte posat en marxa per la Fundació Orange, la Universitat de Castilla-La Mancha (grup Mantis) i la Fàbrica de Paraules.

Gràcies a l’esforç i al treball dels alumnes de primer curs de Grau Mitjà d’Instal·lacions de Telecomunicacions i de primer i segon curs de Formació Professional Bàsica, i amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares de la casa, han adaptat les joguines que els han sol·licitat perquè també puguin gaudir-les els nens i nenes que tenen dificultats motrius i sensorials. Han fet la impressió en 3D dels interruptors i polsadors, el muntatge i l’adaptació de les joguines. Han fet possible l’adaptació en aquest curs de més de 30 joguines.

Des de la casa salesiana expliquen que totes les persones, familiars, professionals, col·legis, entitats, que vulguin que s’adaptin joguines pels seus menors, només han d’omplir el formulari següent: https://lafabricadejuguetes.org/solicitud/. «Una vegada rebuda la seva sol·licitud, es recollirà la joguina en l’adreça especificada per part d’un servei de missatgeria de manera totalment gratuïta. Aquestes joguines seran personalitzades segons les necessitats de cada persona. Acabat el procés d’adaptació es retornarà de nou la joguina al seu origen» conclouen.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…