Els projectes de Formació Professional de Salesians Elx reconeguts pel Club Rotary

26 junio 2024

Per Comunicació. Salesians Elx. Diari Informació.

l

"Estem convençuts que les societats avancen en la mesura que floreix l’emprenedoria i es quelcom que fem d’inculcar als nostres joves"

El divendres 21 de juny es va fer l’acte del lliurament dels premis Club  Rotary d’Elx en l’Hotel “Huerto del  Cura”. Una de les entitats premiades fou Salesians Elx, en concret per la tasca emprenedora dels graus de Formació Professional. Un dels objectius que té el Rotary Club Elx dintre de la tasca que desenvolupa en pro de contribuir al benestar i la prosperitat de la ciutadania il·licitana és el recolzament a aquells projectes i idees que ajudin precisament a millorar l’entorn social. 

El president del Rotary Club Elx, Juan Pascual, va destacar en la seva intervenció que «estem convençuts que les societats avancen en la mesura que floreix l’emprenedoria i és quelcom que hem d’inculcar als nostres joves i, per descomptat, en les universitats i centres de Formació Professional«.

Des de l’equip de BIKreando van acompanyar als integrants de l’equip Lorian Simulators a rebre el premi que els va lliurar el Rotary Club Elx. «Si és important la dotació econòmica del premi, encara ho és més, el suport i el compromís manifestat pels membres del club per ajudar al desenvolupament del projecte» afegien.

 

Obertes les inscripcions del XVII Congrés d’Escoles Catòliques

 

Sota el títol: «Ser, estar, educar… amb nom propi» aquest XVII Congrés d’Escoles Catòliques se celebra a Madrid entre el 7 i 9 de novembre. Entre els ponents Fernando García, provincial de Salesians Santiago el Mayor.

 

Des del dilluns 17 de juny de 2024 està obert el termini per a inscriure’s en el XVII Congrés “Ser, estar, educar… amb nom propi”, que es farà del 7 al 9 de novembre a el Madrid Marriott Auditorium Hotel. El termini d’inscripció estarà obert fins a completar l’aforament.

Durant els tres dies de duració, el Congrés EC comptarà amb la col·laboració de 15 ponents de prestigi reconegut en els seus àmbits de treball. Entre ells, Fernando García, provincial de Salesians Santiago el Mayor.

Escoles Catòliques invita a tothom a participar en aquest esdeveniment que «se submergirà en el cor de la comunitat educativa, per a reconèixer i celebrar la labor extraordinària de qui la componen: les persones. Aquest congrés s’enfocarà en la cura, l’acompanyament i en la importància de reconèixer tant a cada persona de manera única, com de ressaltar els valors i la identitat de l’educació catòlica».

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…