La Pastoral Juvenil oferta un pla formatiu per agents de formació afectiva-sexual

8 julio 2024

Salesianos Comunicación

l

Para trabajar los elementos biológicos de la persona, entender cómo las emociones lideran la vida y son la base de un autoconocimiento y cuidado personal.

En sintonia amb l’exhortació post-sinodal ‘Amoris Laetitia’ i a la llum dels plantejaments en el Seminari d’estudi sobre «Família i Pastoral Juvenil» els Salesians proposen un “pla per a la formació d’agents d’educació afectiva i sexual”. Aquest pla pretén atendre la motivació dels propis educadors, així com dotar de recursos i claus per a poder ser agents de formació coherents i qualificats.

Des de Pastoral Juvenil de Salesians Espanya es vol oferir aquesta formació a aquelles persones que en les inspectories salesianes i en les obres fan d’orientadors, coordinadors de pastoral, tutors, animadors, educadors en general i responsables de formació perquè puguin liderar, coordinar i dinamitzar els processos de formació afectiva i sexual.

«Ens orientem per una formació que tingui una part presencial i una part online tutorada. Creiem que el millor format és una formació presencial repartida en tres setmanes on es treballarà l’Exposició de continguts, l’Ús de metodologies actives, s’afavorirà la reflexió compartida a més de comptar amb un enfocament pràctic.

El procés d’inscripció va començar el 1 de juliol de 2024 i es clourà el 1 de desembre de 2025. La inscripció es fa a través de la pàgina WEB del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…