Salesians Sant Vicens Ferrer d’Alcoi destaca pels seus assoliments esportius

4 julio 2024

l

El patinatge i la natació de travessia se sumen als esports en els que alumnes salesians d’Alcoi son premiats.

L’exalumna del col·legi Teresa Payà ha obtingut el títol de campiona d’Europa hoquei patins 2024 amb el club patí Esneca Fraga i el premio d’esportista de l’any del Centre d’Esports.

Una altra gran esportista de Salesians Alcoi és Laura Gisbert Muriel, de tercer de Secundària, qui en la travessia la cantera platja Albufera Alacant va obtenir un excel·lent resultat. «Ha sigut la primera travessia en el mar per a Laura quedant tercera en la general de la seva categoria junior femenina fent 2.000 metres en 32 minuts» expliquen des de la casa salesiana sobre aquesta sirena del mar.

Elss alumnes de tercer de Secundària, Javier Santonja i Martín Pastor, van competir a Alcobendas-Madrid en el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques representant a la Comunitat Valenciana d’hoquei patins. Una altre fita destacable és que dels 47 esportistes d’elit de la ciutat en la categoria promoció de campionats, un total de 20, pertanyen a la cantera del ‘Patim Alcodiam Salesià’ (equip d’hoquei amb una llarga trajectòria) i la majoria estudien en el col·legi salesià.

 

Per una altra banda Ainhoa Lucas alumna de 6e Primària va obtenir el bronze en paral·leles en categoria base 4 de gimnàstica artística en el campionat provincial celebrat a Onda.

 

 

 
 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…