Arrenca el Campobosco 2024 a Barcelona

8 agosto 2024

Comunicació cpb24

l

El Campobosco 2024 comença a Barcelona amb l'arribada de 600 joves del MJS a Salesians Martí-Codolar. Emoció, retrobaments i música en viu van marcar l'inici d'aquesta aventura espiritual. Descobriu com han viscut l'arribada a la ciutat comtal.

La tarda del dimarts 30 de juliol va marcar l’inici d’una aventura inoblidable per a 600 joves del MJS, que es van reunir a Salesians Martí-Codolar, casa seva a Barcelona durant les properes dues nits. Provinents de diverses presències salesianes d’Espanya i Portugal, aquests nois i noies van arribar carregats d’il·lusió i a punt per submergir-se en aquesta experiència. Després d’acomodar-se a les instal·lacions de la casa salesiana, el cansament del viatge va donar pas a l’emoció dels retrobaments i l’entusiasme pels dies que els esperen.

Després, va venir el moment més esperat del dia, la inauguració del Campobosco a les 22h, un acte senzill d’una mica més d’una hora de durada. Els joves, asseguts davant de l’escenari, van gaudir d’un moment musical espontani. Es va presentar cada inspectoria, l’equip 0, l’equip mèdic i l’equip de comunicació. Els participants van aprendre l’himne oficial d’aquesta edició, compost per l’Árbol de Zaqueo, grup que ens acompanyarà durant el pelegrinatge als llocs sants salesians de Barcelona i Itàlia. A més de la salutació de l’equip coordinador, hi va haver una primera reunió de grups i animacions per grups d’origen. Aquesta primera jornada acaba amb les tradicionals Bones Nits, que va donar Sor Charo Ten, Inspectora de les Salesianes Espanya.

Tenim la Mestra, la millor companya de camí

En les seves paraules, Charo Ten va dir als nois i noies que “durant aquesta setmana tenim l’oportunitat de presentar a Don Bosco i Mare Mazzarello quina és la realitat actual; la realitat de les nostres famílies, amics i amigues, i persones del nostre voltant que viuen moments difícils. Aprofitem per presentar-los cada somni i fita personal”.

Viu el Campobosco des de l’inici

Aquest és el començament d’una experiència que pot marcar un abans i un després a la teva vida cristiana. Molts joves, com tu, han recorregut aquest mateix camí a la recerca de trobar-se amb altres membres del moviment juvenil salesià i començar aquest entranyable camí. En passades edicions, alguns han descobert la seva vocació i el propòsit de les seves vides, mentre que d’altres han trobat el seu lloc al món contemplant amb el cor la Terra Santa salesiana.

Et convidem a recórrer aquest camí amb una actitud de recerca i obertura a allò que és nou. Aprofita cada minut, cada experiència, i deixa’t acompanyar pels que t’envolten.

Segueix el Campobosco 2024

Instagram: @mjs_es

TikTok: @salesianoses 

Twitter: @MJS_es

Facebook: MJS España

Youtube: SalesianosEs

Threads: @salesianoses

 

#cpb24

#TeDaréLaMaestra 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…