Convocatòria de la 10a edició dels Premis Aprenentatge-Servei

16 septiembre 2024

Premis Aprenentatge Servei / Salesians Comunicació

l

L'ONGD salesiana Bosco Global, acostumada a acompanyar i impulsar aquesta tipologia de projecte, aquest any participarà com a jurat i anima a seguir presentant propostes fins al proper 30 de setembre.

Un cop més, la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei i l’ONG Educo amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports impulsen la iniciativa dels Premis Aprenentatge-Servei per reconèixer l’esforç i el compromís dels nens, nenes i joves en la millora de la societat.

Es tracta d’accions de servei a la comunitat (netejant un estany contaminat, brindant un concert en una residència de gent gran, organitzant una carrera solidària, etcètera) que emprenen nois i noies de Primària, Secundària, Formació Professional i Ocupacional i d’entitats socials, alhora que enforteixen els seus aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

Les entitats impulsores, juntament amb l’Ajuntament de Mérida, la ciutat que acollirà l’esdeveniment de lliurament de premis, assumeixen la gestió global de la iniciativa i es compta amb el suport de DKV Seguros, Fundació La Caixa, CENEAM (Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic), OEI (Organització d’Estats Iberoamericans), Fundació Ana Bella, Fundació Mullor, l’ONGD salesiana Bosco Global, Plena Inclusión, Fundació Edelvives, Fundació Princesa de Girona, Associació Esplai La Florida Florida i ACES-Andalucía.

Aquest any la convocatòria dels premis es tancarà el 30 de setembre del 2024 i s’acolliran projectes realitzats durant dos cursos acadèmics: el 2022-23 i el 2023-2024. Des del web https://aprendizajeservicio.com s’accedeix a tota la informació i es presenten els projectes.

L’esdeveniment presencial i online de lliurament de premis tindrà lloc a Mérida el divendres dia 13 de desembre de 2024, en el marc de la XVII Trobada Estatal d’Aprenentatge-Servei.

Alumnat del col·legi Salesians Rocafort de Barcelona, ​​ens explicava fa un parell d’anys amb aquest vídeo reportatge, què significa un projecte d’aprenentatge i servei en el seu entorn.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…