Maria Auxiliadora de la Trinidad va tornar al culte després de 206 dies d’espera

24 enero 2022

Arxiconfraria Maria Auxiliadora Sevilla Trinidad

l

La imatge, restaurada per Pedro Manzano, va tornar amb un ampli programa d´actes que finalitza amb l´eucaristia d´acció de gràcies presidida per Juan Carlos Pérez Godoy, conseller del Rector Major per a la Regió Mediterrània.

La Asociación de María Auxiliadora de la casa de la Trinidad de Sevilla va informar de la finalització dels treballs de conservació i restauració de la imatge de María Auxiliadora Coronada, que es desenvolupaven des del passat 28 de juny al taller de l’especialista Pedro Manzano Beltrán.

La Beneïda imatge va ser reposada al culte el divendres 21 de gener, després de 206 dies d’espera, i per això es van preparar una sèrie d’actes per donar-li la benvinguda.

«Han estat uns mesos d’inquietud i impaciència, però gràcies a Déu, el treball emprès pel restaurador, a qui des de l’Arxicofradia agraïm «la professionalitat i atenció dispensada durant aquest temps», ha arribat a terme amb èxit i ha estat possible contemplar a la nostra Mare Auxiliadora en tota la seva plenitud”, compartien.

En el programa d’actes desenvolupat durant el cap de setmana va destacar el “besapié” sense contacte dels fidels, juntament amb la celebració de diversos actes organitzats per l’arxiconfraria amb el protagonisme de l’alumnat, la vigília d’oració animada per la pastoral juvenil, el prec de l’Àngelus animat per l’escolania de Maria Auxiliadora, el rosari vespertí de la feligresia amb el sensepecat, o la presència de la tuna de Sant Joan Bosco.

Finalment, el dilluns 24 de gener, es tanca amb l’eucaristia d’acció gràcies a les 20 hores, estant presidida per Juan Carlos Pérez Godoy, conseller del rector major per a la Regió Mediterrània.

Tots els actes estan disponibles a la pàgina web de l’Arxiconfraria (https://auxiliadoracoronada.es/) juntament amb les emissions realitzades  des del canal de Youtube de l’Arxiconfraria Maria Auxiliadora Sevilla Trinidad.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…