Elx es prepara per a la 20a edició dels Jocs Intersalesians

2 marzo 2022

l

Elx es prepara per a la 20a edició dels Jocs Intersalesians. Aquest any la data assenyalada al calendari serà el 4 de juny i tindrà com a seu el col·legi San Rafael, origen de la presència salesiana a la localitat després de la seva fundació el 1960.

Els Jocs Intersalesians són la celebració anual més important de l’esport salesià. Es tracta d’una competició de format de concentració, d’un dia sencer, que es disputa entre tots els col·legis salesians de la zona de Llevant i Aragó, que abasta des de Cartagena fins a Saragossa,i en aquesta 20a edició es fa extensiva a la part d’Andalusia, Madrid, Castella la Manxa, Catalunya i les Illes Balears.

Aquesta competició es disputa des de 2001, essent cada any una seu diferent i sent la segona edició que es disputa a Elx (l’anterior es va disputar el 2010).

En aquesta competició cada entitat organitzadora ofereix els esports que segons les seves infraestructures pot albergar, sent assídues les competicions de futbol, bàsquet i voleibol, i menys ofertes l’handbol, tennis i atletisme.

Des de fa mesos, es treballa amb esforç i il·lusió en la preparació d’aquesta edició. A causa de la magnitud que està aconseguint quant a oferta esportiva, quantitat de participants i públic.

Quan l’esport està estretament associat al joc, esdevé manifestació lúdica i espontània. Per a molts infants, adolescents i joves, és activitat de diversió i passatemps, moment apte per a l’exercici físic, per trobar-se amb els amics i les amigues, en un àmbit de creativitat i autorrealització, factors importants per a l’equilibri de la pròpia personalitat.

Pots conèixer més sobre la Proposta salesiana de l’esport educatiu a la web.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…