‘Dona órganos, dona vida’, l’excel·lent tasca del doctor Pérez Bernal

4 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

La casa salesiana de Sevilla-Trinidad va rebre la visita del responsable de la Unitat de Trasplantaments de la UCI de l'hospital Virgen del Rocío de la capital sevillana i «profeta de les donacions d'òrgans».

La casa salesiana de Sevilla-Trinidad va rebre el 24 de febrer passat la visita del doctor José Pérez Bernal, responsable de la Unitat de Trasplantaments de l’UCI de l’hospital Virgen del Rocío de la capital sevillana i «profeta de les donacions d’òrgans», gràcies als testimonis que ofereix per al foment de la mateixa amb la màxima ‘No te lleves al Cielo lo que necesitamos en la Tierra’.

«Corría el año 2005 cuando, a través de un alumno de nuestra Casa, escuchamos hablar por primera vez del doctor José Pérez Bernal. Aquella primera charla hace 17 años sembró la semilla que hoy ha germinado y que nos ha empujado a promover distintas donaciones, ya sean de sangre, de médula o de órganos», compartían desde el centro salesiano.

«Tot i que la pandèmia va fer que l’any passat no ens poguéssim veure, en aquest curs ho hem recuperat, i aquest 24 de febrer -no podia ser un altre dia més assenyalat- hem tornat a parlar de donació d’òrgans. En aquesta ocasió han acompanyat el Dr. Pérez Bernal tres persones trasplantades: Carmen i Rosa, de fetge, i Manoli, de cor, que a més ha vingut expressament des de Màlaga per donar-ne testimoni. Tres dones valentes i lluitadores, que són un exemple viu de com la solidaritat pot donar Vida», afegien.

Els alumnes de 2n Batxillerat, 2n CCFF de grau mitjà i grau superior i 2n FPB van poder gaudir d´aquesta xerrada, emocionar-se amb els testimonis de tres lluitadores i resoldre els dubtes que tenien respecte a les donacions. «Seguint els passos de Don Bosco, tal com ha recordat la nostra directora de centre, Marisa Ibáñez, a l’entrega que se’ls ha fet d’uns detalls, hem de ser bons cristians i honrats ciutadans; i per ser totes dues coses, la solidaritat deu estar sempre present», compartien. Una activitat significativa amb què agrair a don José Pérez Bernal la seva presència, per continuar sembrant a tots la llavor de solidaritat que algun dia florirà. Per molts anys més celebrant la vida a les donacions.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…