Eva Rico, antiga alumna de Salesians Huesca, aconsegueix el bronze al Mundial sub-20 de marxa

11 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

Espanya va pujar al podi juntament amb la Xina i Austràlia amb l'atleta oscenca com la millor classificada en acabar en vuitè lloc en la prova disputada a Oman.

Eva Rico, antiga alumna de Salesians Huesca i esportista de l’Intec Zoiti, va aconseguir a Oman la medalla de bronze per equips al Mundial sub-20. Espanya, amb 20 punts, va pujar al podi amb Xina (3) i Austràlia. Puntuaven tres atletes per equip, i per al conjunt espanyol ho van fer Eva Rico, Lucía Redondo i Griselda Serret. La marxadora oscenca, que es va criar als patis salesians, va acabar vuitena a la seva prova, com la millor atleta espanyola, amb un temps de 50.02 per davant de les seves companyes d’equip, Lucía Redondo (12a amb 50.41) i Griselda Serret (17a amb 51.29). L’aragonesa va saber imposar el seu nivell en un circuit dur, amb molt de desnivell, 27 graus de temperatura i una humitat del 68 per cent.

La d’Oman era la segona experiència internacional després de l’Europeu sub-20 de l’any passat, on va quedar desena. «La pandèmia em va treure l’Europeu del 2020 i a la Copa d’Europa del 2021, en què érem or clar, no hi vaig poder anar perquè en ser menor d’edat per la seva normativa Covid la República Txeca, on es va celebrar, no em deixava entrar . Això d’ara ha estat el destí, estic molt satisfeta, amb constància, treball i esforç les coses arriben», va afirmar als mitjans després de les nombroses felicitacions rebudes.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…