‘Inscribere’, molt més que una matrícula virtual

16 marzo 2022

Comunicació Dosatic

l

Dosatic presenta una nova eina per gestionar eficaçment la matriculació al teu centre educatiu

‘Inscribere’, l’eina creada per Dosatic, empresa salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora, és un instrument que posa a la disposició dels centres educatius un salt substancial en la digitalització definitiva per avançar cap a una innovadora matriculació integral.

Aquest projecte permet oferir a les famílies una alternativa a l’escolarització tradicional amb la tramitació en línia del sobre de matrícula mitjançant un procés totalment digital, sense necessitat d’acumular paper, amb flexibilitat horària reduint estrès, presses i cues inacabables i possibilitant l’oportunitat de cursar la matrícula del nou alumnat des de qualsevol lloc connectat a internet.

El projecte, que ha estat pilotat per un grup de centres educatius que han testejat la funcionalitat durant els darrers dotze mesos, destaca pel buidatge de dades i integració amb Qualitas Educativa, l’altra gran eina de gestió proporcionada per l’empresa cordovesa. La creació duna base de dades fiable o l’estalvi de temps dels equips són algunes de les fortaleses compartides pels centres que ho han implementat. «De fàcil funcionament per als pares. Estalvi de temps en la gestió del sobre de matrícula, d’un mes a una setmana», comparteixen després de gaudir dels avantatges durant tot un curs en aquest projecte ambiciós i transformador.

A més, el projecte compta amb l’assessorament professional de l’equip tècnic de Dosatic que sempre està disponible per atendre totes les preguntes i dubtes que puguin sorgir mitjançant nous canals d’atenció a l’usuari.

Tota la informació està disponible en una web informativa on resoldre tots els dubtes.

Més de dues dècades al servei del sector educatiu

Des de fa més de dues dècades, DosaTic ha evolucionat fins a convertir-se en una empresa sòlida al sector educatiu mitjançant la prestació de serveis, desenvolupament d’aplicacions, desenvolupament web i comunicació global.

Durant aquest llarg trajecte, DosaTic ha portat a terme les mesures necessàries per arribar als nivells òptims d’adaptació, millora i formació basant-se en la qualitat de l’equip de professionals que conformen el motor de l’empresa.

El creixement de l’equip humà, l’ampliació de les instal·lacions, l’augment de recursos tecnològics i l’increment de serveis ofereixen un senyal d’identitat de progrés i una millora continua dels processos de qualitat.

Aquesta empresa pertanyent a la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora ofereix des de Córdoba un ampli catàleg de serveis que va des de la consultoria estratègica i tecnològica fins a la instal·lació d’equips i xarxes, passant pel disseny gràfic i web, maquetació de publicacions, formació, llibreries i aquells serveis tecnològics que siguin necessaris per cobrir totes les necessitats dels clients.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…