La Tutoria, el nou espai de la Fundació Ángel Tomás per visibilitzar els projectes socials

26 septiembre 2022

FISAT

l

FISAT llança el programa La Tutoria, un espai d'entrevistes per visibilitzar la tasca que realitza la fundació salesiana a través del testimoni de les treballadores i els treballadors en els diferents projectes.

Com és el dia a dia d‟un educador o educadora social en una residència d‟acollida de menors? A què s’enfronten en un centre de dia? De què riuen? Amb qui descarreguen les frustracions? En què es defineix l’estil salesià?

La Fundació Ángel Tomás- FISAT llança el programa La Tutoria, un espai d’entrevistes per visibilitzar la tasca que realitza la fundació salesiana a través del testimoni de les treballadores i els treballadors en els diferents projectes.

La Tutoria sorgeix des del programa de Sensibilització de FISAT per visibilitzar allò invisible. És una aposta per generar espais compartits de les diferents realitats de FISAT. Amb l’objectiu de traslladar la missió educativa de les plataformes socials salesianes a través de la vivència personal de les persones que hi treballen.

El programa consta de sis capítols, cadascun dedicat a una línia d’intervenció: socioeducatiu, on comparteixen les seves experiències els centres de dia; residencial de nens, nenes i adolescents; emancipació per a joventut extutelada; inserció sociolaboral; desenvolupament comunitari amb atenció a persones migrants i voluntariat.

Asseguts en un sofà, en un set de televisió a l’estil Late Night, els participants s’obriran a explicar les seves vivències professionals i personals, perquè on acaba l’educador/a social i comença el company/a, l’amic?

Avui dilluns 26 de setembre s’estrena el primer capítol de La Tutoria, al canal de youtube de FISAT i Salesians SMX.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…