Les editorials salesianes Edebé i EDITORIAL CSS presents a Liber 2022

4 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

LIBER, la Fira Internacional del Llibre, torna a Barcelona, al recinte de Gran Via, del 5 al 7 d’octubre, per celebrar la seva 40a edició. Organitzada per Fira de Barcelona i promoguda per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya -FGEE-, aquesta convocatòria suposa el gran repte de consolidar la principal trobada professional del llibre en espanyol.

Es donaran cita gairebé 300 expositors amb compradors de 60 països. Els objectius són tancar vendes, identificar tendències i reflexionar sobre l’evolució dels mercats.

Liber2022 es concep també com una oportunitat per revertir el descens en exportacions, que el 2021 van retrocedir un 0,7%, i recuperar els índexs de vendes prepandèmia.

Com l’any passat, el departament d’exportació d’Edebé participa a l’estand del Gremi d’Editors de Catalunya per presentar el catàleg de novetats i atendre agents i distribuïdors, especialment de Llatinoamèrica. Per la seva banda, l’EDITORIAL CCS, fidel a aquesta cita anual, serà present a l’estand D27, on donarà a conèixer les seves novetats més recents.

Durant els tres dies de celebració de la fira es prestarà una atenció especial als continguts digitals, l’autoedició, els serveis a la indústria editorial i la propietat intel·lectual.

Colòmbia és aquest any el país convidat i una oportunitat per enfortir un dels principals mercats d’Edebé en aquesta zona de Llatinoamèrica.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…