La Confederació Don Bosco llança el VIII Fòrum estatal de Participació Infantil i Adolescent

14 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

El proper mes de novembre, torna una de les jornades de participació estatals, amb més trajectòria als centres i associacions juvenils salesianes: el VIII Fòrum estatal de participació de la Confederació.

La Confederació Don Bosco segueix apostant per afavorir espais de participació, que serveixin per posar veu als infants i joves i facilitin la formació de la persona orientada a crear una ciutadania activa i crítica. El mateix Centre Juvenil és per si mateix un espai idoni per a la participació.

Els nostres oratoris, no són mers llocs on els nens i nenes fan activitats de lleure, són espais educatius d’informació, formació i reflexió. Són llocs de trobada i intercanvi d’experiències de vida i d’espais d’aprenentatge per a una participació ciutadana veritable.

La intenció de la trobada és recollir totes les propostes dels participants, amb l’objectiu de tenir una visió tan fidedigna com sigui possible de la realitat juvenil que vivim. Aquest any, es pretén sobretot, aprofundir en el paper protagonista que els centres salesians tenen en el treball en xarxa juntament amb entitats eclesials i civils.

Aquesta vuitena edició, se celebrarà a Madrid, durant els dies 11, 12 i 13 de novembre, a la casa alberg Germans Maristes (Los Molinos).

Els participants de 13 a 17 anys i acompanyants (màxim 2 animadors/es), s’han d’inscriure abans del 21 d’octubre, a través de la inscripció online habilitada.

Un cop realitzada, la federació corresponent haurà d’abalar els participants mitjançant la complementació d’una sèrie d’autoritzacions.

Des de la Confe Don Bosco, faciliten un mail de consulta per a tot allò relacionat amb la inscripció i participació al Fòrum: participacion@confedonbosco.org

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…