L’honor de ‘compartir’ un premi Extraordinari de Secundària

25 octubre 2022

Comunicació Morón

l

María Gómez Zamudio, antiga alumna del Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de Morón de la Frontera va rebre aquest reconeixement atorgat per la Junta d'Andalusia.

L’antiga alumna del Col·legi Salesià San Juan Bosco, María Gómez Zamudio, ha resultat guardonada amb el premi extraordinari de secundària convocat i atorgat per la Junta d’Andalusia.

El mes de juliol del present any, i després de ser autoritzats per la seva família, des de l’equip directiu del centre San Juan Bosco es va decidir presentar Maria Gómez als premis extraordinaris d’Educació Secundària que es convoquen anualment a Andalusia.

El 10 d’octubre passat es va publicar la resolució amb el llistat de premiats, un per cada 1750 alumnes andalusos. María va resultar ser una de les 51 persones guardonades amb aquesta distinció. “Tot un honor per al col·legi i la localitat de Morón de la Frontera. Maria sempre ha estat una alumna especial. Els professors que han tingut la sort de fer-li classes, la defineixen com una estudiant excepcional, responsable, intel·ligent, ordenada, respectuosa, educada… i per sobre de tot una bona persona”, comparteixen des del centre salesià després de l’èxit obtingut per l’antiga alumna.

Els seus companys el curs passat a la graduació, li van donar el premi a la «Millor companya» per la seva actitud, compromís i comportament durant els seus anys al centre.

”Aquest premi extraordinari és més que merescut per ella i enorgulleix tots els que formen part d’aquesta Casa Salesiana. Les nostres felicitacions per a Maria i la seva família en aquesta distinció”, afegien des del col·legi salesià amb una mirada posada en el seu recorregut estudiantil. ”Li desitgem el millor dels futurs tant en la part acadèmica com en la personal. I per descomptat li recordem, encara que ella
ho té molt present, que aquesta serà sempre casa seva. Una abraçada de part de tots, María”, concloïen.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»85487,85488,85489,85490″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…