Primitivo Larumbe Urdangari, salesià coadjutor (1932-2022)

3 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Tenia 90 anys i havia complert els 69 de salesià.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora comunica que, a les 13:15 del dijous 3 de novembre de 2022, va morir a la Infermeria Mare de Déu de la Mercè de Barcelona Martí-Codolar, el benvolgut germà salesià coadjutor, don Primitivo Larumbe Urdangari. Tenia 90 anys i havia complert els 69 de salesià.

El divendres 4, abans de l’enterrament a Mataró, la comunitat celebrarà la missa exequial a Martí-Codolar.

Primitivo Larumbe va néixer a Goñi (Navarra), el 18 de juliol de 1932. Ja amb els seus estudis de Fuster Ebenista-Mestre Industrial, va fer el noviciat a L’Arboç i allí va professar el 31 de gener de 1953.

Els llocs on ha desenvolupat la tasca pastoral són aquests: Barcelona-Sarrià (1953-57 i 1982-84); Barcelona-Llars Mundet (1957-82) i Mataró (1984-2022). Des de l’estiu passat era a la Infermeria Mare de Déu de la Mercè de Barcelona Martí-Codolar, on ha mort.

Primitivo serà recordat com a bon salesià, piadós i molt treballador.

Que el Senyor Ressuscitat l’aculli amb tendresa, entre tots aquells que han lliurat la seva vida a la missió salesiana; i que Maria Auxiliadora, a qui tant va estimar, l’aculli amb l’afecte de la Bona Mare del cel.

Que descansi en pau.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.