La Federació Maín i la Escuela de Tiempo Libre Pirineos acullen més de 100 joves en trobada formativa

3 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Tres dies de convivència, compartir experiències i conèixer diferents realitats.

El passat 29 d’octubre, el despertador de més de 100 joves sonava d’hora i una nova experiència formativa començava a Munébrega (Zaragoza). I és que aquest pont de tots els sants la Federació Main de Centres Juvenils d’Aragó ha organitzat juntament amb la Escuela de Tiempo Libre Pirineos una trobada formativa a diferents nivells durant 3 dies.

En primer lloc, més de 60 premonitors dels quatre centres que formen la Federació (AJB, Barasona, Club Amigos i Trobada d’Amics) s’ajuntaven per aprendre què és ser un animador-educador salesià. També van tenir l’ocasió de rebre una gran quantitat de recursos per posar en pràctica molt aviat als seus centres.

En segon lloc, gairebé una vintena de joves han aprofitat el mateix cap de setmana per finalitzar la fase teòrica del curs de monitor de Temps de Lleure que havia començat aquest estiu en la seva fase intensiva a Santa María de Bruis (Huesca).

En darrer lloc, començava el curs de directors de temps de lleure amb gairebé una altra vintena de joves i que se seguirà duent a terme durant els mesos de novembre i desembre.

Han estat 3 dies en què aquests joves no només s’han estat formant, també han conviscut i compartit experiències, a més, han conegut les diferents realitats dels nostres centres aprenent de cadascun.

Acompanyant i formant tots aquests joves han participat l’equip directiu de la Escuela Pirineos i un equip experimentat de voluntaris, salesians i salesianes de la federació i d’altres indrets de la inspectoria Maria Auxiliadora i de la casa de les Filles de Maria Auxiliadora de San José a Zaragoza. Prop d’una vintena d’adults que han lliurat la seva experiència, ganes, dedicació i temps per donar una formació de qualitat als futurs monitors i directors dels nostres centres juvenils. Ha estat un treball dur de preparació durant mesos, que esperem que es vegi reflectit en la qualitat de les activitats per als infants i els joves. La vida del Moviment Juvenil Salesià a Aragó s’està veient enriquida i reforçada per l’esforç i el treball en equip que s’està fent a la Escuela Pirineos, la Federació Main i el compromís dels equips directius dels centres juvenils en aquest sentit.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…