Trobada formativa de salesians per edats

7 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Poblet va acollir durant el cap de setmana del 4 al 6 de novembre la primera trobada del curs per a Salesians per edats amb la franja de 30 a 41 anys, convocats per Fernando Miranda, delegat de Formació per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Aquestes trobades, que van néixer com a novetat dins de la programació inspectorial durant l’any 2019, pretenen crear un espai de trobada i convivència, coneixement, pregària, comunicació i formació compartida.

Després d’un moment de comunicació personal, els quatre salesians participants van poder compartir la situació i l’estat personal al nou curs per finalitzar amb la pregària.

La jornada de dissabte va començar amb l’eucaristia per donar pas a compartir la visió que cadascú té del moment que actualment viu la inspectoria. També hi va haver ocasió de comentar la carta del Rector Major després de la visita extraordinària realitzada per don Marcelo Farfán a la inspectoria. Entre els moments culturals va destacar la visita al monestir de Poblet.

La convivència va finalitzar amb la celebració de l’Eucaristia, en què es va donar gràcies a Déu, entre altres coses, per la trobada, l’experiència compartida i l’acollida. Aquesta trobada és la primera d’aquest curs i us seguiran en propers mesos altres destinades als salesians de diferents dècades i amb els mateixos objectius.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»86176,86177,86178″ _builder_version=»4.18.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…