El Premi Nacional Don Bosco torna a la presencialitat per fer palès el talent juvenil i la innovació tecnològica

18 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

La 36ena edició reconeixerà els valors innovadors i de recerca de joves emprenedors, amb més presència empresarial.

La 36ena edició del Premi Nacional Don Bosco promet donar molt a parlar i ser de les més reeixides ja que, després de dos anys de realització online, aquest any reprèn la presencialitat. Els preparatius estan sent cuidats al més mínim detall per part de Salesians Zaragoza, que acollirà l’esdeveniment nacional del 15 al 16 de març del 2023.

Ja han començat a arribar els primers projectes, però encara queden dies per entrar en aquesta fase de concurs i demostrar el talent, la innovació i la creativitat dels joves de centres de tot el país. El termini per inscriure’s finalitza el 30 de novembre i es realitza a través de la web oficial del premi, que estrena un renovat aspecte en aquesta edició.

El Jurat del Premi Nacional Don Bosco, format pel director del certamen i el personal tècnic, efectuarà el procés de selecció dels mateixos, de conformitat amb els criteris de valoració explicats a les bases del premi, tots i cadascun dels quals tindran la mateixa ponderació. S’avalua la qualitat, la claredat, la utilitat, la viabilitat, la innovació i l’originalitat, entre d’altres aspectes.

L’organització de la 36ena edició del Premi Nacional Don Bosco comunicarà als tutors abans de finalitzar el mes de desembre, els projectes seleccionats que participaran a la fase final del certamen per a la seva defensa i exposició, que se celebrarà a la casa salesiana aragonesa.

A partir del 15 de març es podran visitar els estands individuals al pavelló del col·legi per donar lloc a una gran exposició de treballs espectaculars per la seva creativitat i les seves idees innovadores.

Aquesta edició també es caracteritza per l’augment de la participació empresarial, que arriba a la xifra de 39 empreses col·laboradores que fan possible aquesta edició gràcies a la seva aposta per la formació, la innovació i el talent juvenil.

A més, com a novetat aquest any el Premi compta amb una nova organització que agrupa el certamen nacional dirigit a alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat i el Premi Don Bosco Junior, dirigit a l’alumnat des de 4t de Primària a 4t de Secundària.

Un Premi amb solera i tradició

El Premi Nacional Don Bosco estimula la iniciativa de l’alumnat, del professorat, dels centres educatius i de les empreses; reconeixent i promovent el treball en equip, la iniciativa i l’esperit emprenedor, a través de projectes d’innovació i recerca, els quals suposen un reforç en el procés educatiu.

Des del curs 1987-88, el premi ha anat promovent la innovació juvenil i apropant el treball emprenedor dels joves al món empresarial, amb aquesta es compliran 36 edicions.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…