Celebrat el curs sobre la Norma ISO per qualificar en la gestió de qualitat

5 diciembre 2022

Salesians Comunicació

l

Amb la participació de col·legis de centres de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora d'Andalusia, Canàries, Catalunya i Extremadura.

Els centres educatius de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora d’Andalusia, les Canàries, Catalunya i Extremadura han celebrat el curs sobre la Norma ISO per qualificar en la gestió de qualitat dels col·legis.

L´objectiu d´aquesta formació era doble. D’una banda, qualificar personal de les escoles com a auditors interns del sistema de gestió de qualitat, però de l’altra, en abordar-se la Norma ISO, també es pretenia oferir-ne una panoràmica per a aquelles persones que, no aspirant a ser auditors interns , voldrien conèixer els secrets de la norma per a les seves funcions com a coordinadors de qualitat o col·laboradors amb l’equip de qualitat del centre.

El curs es va dividir en dues parts compostes per cinc sessions virtuals en cinc dijous de 17:00 a 20:00 h, començant el 20 d’octubre i finalitzant el 17 de novembre, i una darrera sessió presencial l’1 de desembre a la seu inspectorial. Les sessions virtuals van ser impartides per Eduqatia, la certificadora de qualitat dels Multisite d’Andalusia, les Canàries, Catalunya i Extremadura, i la formació presencial va ser impartida per David Domínguez i José Manuel Alcántara, responsables de qualitat per als centres d’aquests territoris.

«La part virtual va ser força profunda i densa, no només per l’aparent complexitat de la norma, sinó perquè ens trobàvem amb diferents punts de partida o de coneixements previs dels participants», compartia David Domínguez sobre l’evolució de la formació que va tenir el seu colofó a Sevilla. “A la part presencial hi va haver ocasió d’aterrar i/o concretar la norma al que és el nostre sistema, així com a la metodologia més propera que vam desenvolupar per a les auditories internes, cosa que va ser molt apreciada i valorada per part dels participants que, manifestaven, gràcies a aquesta sessió, poder encaixar i comprendre millor els requisits que la norma proposa per a un centre escolar”, concloïen.

 

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»88408″ _builder_version=»4.19.2″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…