Foto amb història: Salesians a Puerto Real

2 diciembre 2022

Salesians Comunicació

l

Targeta postal amb la imatge fotogràfica de l'església de salesianos - Estrecho, d'un primer pla de la façana i entrada principal a la parròquia Sant Francesc de Sales.

Veiem una foto feta d’un grup d’antics alumnes de la institució sindical Virgen del Carmen de Puerto Real a Cádiz. En aquesta imatge contemplem l’edifici de la “Antigua Escuela de las Canteras” com popularment se’l coneixia, a Puerto Real, doncs aquesta escola estava ubicada prop del parc de las Canteras, una zona verda repoblada de grans pins i eucaliptus, a la zona de la badia de Cádiz. Aquesta foto sembla ser retocada i acolorida, encara que no té cap data, però es pot apreciar que pot ser per la dècada dels 60.

En aquesta institució sindical van col·laborar els Salesians des del 1949 fins al 1972. Aquesta institució sindical es va fundar l’any 1949 per formar els joves en el camp professional per a les empreses De San Carlos i Bazán a San Fernando, drassanes de construcció naval de Cádiz i Puerto Real i alguns alumnes també enllaçaven pel camí de la via universitària.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…