Sevilla acollirà el 16 de desembre l’acte de lliurament dels premis Aprenentatge Servei 2022

9 diciembre 2022

Salesians Comunicació

l

En el marc de la XV trobada estatal organitzada per l'ajuntament de la ciutat, el Ministeri d'Educació i la Xarxa Espanyola d'Aprenentatge-Servei amb la col·laboració de la Fundació Edebé i la Xarxa Andalusa d'Aprenentatge-Servei.

El proper divendres 16 de desembre a Sevilla tindrà lloc el XV Encuentro Estatal de Aprendizaje-Servicio organitzat per l’ajuntament de la ciutat, el Ministeri d’Educació i la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei amb la col·laboració de la Fundació Edebé i la Red Andaluza de Aprendizaje-Servicio. L’esdeveniment es durà a terme en un doble format: presencial i en línia.

En aquesta edició s’han presentat 360 projectes i hi han participat més de 600 centres educatius i entitats de totes les comunitats autònomes. El passat dijous 3 de novembre es va reunir el jurat qui va decidir atorgar els premis als projectes segons les diferents àrees: promoció d’hàbits saludables, salut i medi ambient, donació de sang, solidaritat i drets humans, suport a la gent gran, foment de la lectura, igualtat entre dones i homes, entre d’altres.

Entre els guanyadors destaca el col·legi salesià de Pamplona pel projecte bressols que salven vides a l’àrea Cooperació al desenvolupament atorgat per Educo.

L’acte començarà amb una benvinguda institucional que donarà pas a la conferència de Neli Zaitegi “Aprenentatge-Servei: responsabilitat social i ciutadania”. A continuació, es lliuraran els premis als projectes guanyadors. Després d’una breu actuació i un descans començaran cinc espais simultanis: quatre webinars pedagògics (format en línia) on es distribueixen els centres premiats agrupats en 4 temes diferents i un Fòrum de Polítiques Públiques (format presencial) amb la participació de representants municipals, autonòmics i estatals .

Per concloure l’esdeveniment es donarà el testimoni a l’Ajuntament de Valladolid que acollirà la trobada el 2023. Els premis APS estan apadrinats per diverses entitats com DKV Seguros, Fundació la Caixa, CENEAM (Ministeri de la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), OEI (Organización de Estados Iberoamericanos), Fundación Ana Bella, Mullor S.A, Educo, Plena Inclusión, Torresco, Esemtia, Fundació Princesa de Girona, Esade, Arci Nature, ACES-Andalucía, Edebé, REDAPS i l’Ajuntament de Sevilla.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»88588″ _builder_version=»4.19.2″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…