Un antic alumne de Salesians Triana entre els més influents de la indústria dels esdeveniments

27 diciembre 2022

RD | Diario de Sevilla

l

Enrique Fernández, CEO de l'empresa sevillana Eferson, es col·loca entre les 100 persones més influents en la indústria dels esdeveniments el 2022 al rànquing Eventex.

Eventex, el màxim símbol internacional d’excel·lència del sector dels esdeveniments, ha anunciat oficialment les 100 persones més influents en la indústria dels esdeveniments del 2022. I és aquí on, després d’una llarga trajectòria, el sevillà Enrique Fernández, CEO de l’empresa Eferson i antic alumne de la casa de Triana, ha aconseguit posicionar-se davant de més de 450 professionals.

El rànquing reconeix els professionals d’esdeveniments que han deixat empremta a la indústria amb la seva creativitat, visió i capacitat d’innovació. Aquesta prestigiosa llista, comparable a les generades per Forbes, es decideix en la seva totalitat per votació pública, on els experts de la indústria poden nominar primer i després votar per aquells que creuen que tenen limpacte més notable en el món dels esdeveniments i el màrqueting dexperiències.

Únic sevillà i andalús

Enrique Fernández, de 39 anys, és l’únic andalús entre els seleccionats mundialment per ocupar un lloc entre els cent. Amb més de 20 anys d’experiència al sector, va fundar la seva empresa Eferson que ara compleix el desè aniversari, creixent en plantilla, recursos i instal·lacions. Ha captat l’atenció de les principals agències de comunicació i màrqueting, convertint-se en referència en producció d’esdeveniments al nostre país, treballant a més de 8 països per a clients nacionals i internacionals.

Fundat el 2009, Eventex Awards s’ha convertit en el símbol d’excel·lència més recognoscible al món dels esdeveniments i el màrqueting experiencial. Aquest esdeveniment brinda a les empreses grans i petites l’oportunitat de mostrar el seu excel·lent treball  i obtenir el reconeixement universal a la indústria d’esdeveniments.

Pots llegir la notícia completa al Diario de Sevilla.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…