Celebrada a Portugal la trobada per a formadors salesians

16 enero 2023

Per Salesians Comunicació

l

La trobada per a formadors i responsables de salesians en formació ha estat celebrada del 13 al 15 de gener a la ciutat de Lisboa.

La trobada va tenir lloc a la seu de la Inspectoria de Portugal a Lisboa del divendres 13 al diumenge 15 de gener. La convocatòria, a càrrec de Fernando Miranda, Juan J. Bartolomé i João Chaves, va reunir una quinzena de formadors de les inspectories d’Espanya i Portugal que es dediquen a la formació en les diferents Comissions Inspectorials o que tenen a càrrec seu germans en formació en les etapes del postnoviciat, teologat o tirocini.

Entre els temes tractats van destacar ‘El col·loqui amb el director, l’acompanyament espiritual i les admissions: algunes orientacions i pautes’, a partir de l’article d’Ivo Coelho, Conseller General per a la Formació, ‘Una formació per a i en la missió’ i ‘L’experiència d’orientació vocacional salesiana. Itinerari de formació (ACG 438)’, per part de Miguel Ángel García Morcuende, Conseller General per a la Pastoral Juvenil.

L’equip va poder gaudir també de tres dies d’agradable convivència a la capital portuguesa que ja mira la Jornada Mundial de la Joventut del proper estiu.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»90963,90964,90965″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» hover_enabled=»0″ global_colors_info=»{}» sticky_enabled=»0″][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…