Compte enrere per a la 9a Jornada Salesiana de Comunicació

18 enero 2023

Salesianos Comunicación

l

Tindrà lloc el proper 1 de març, de 10:30 a 17:30, a Madrid, sota el títol “Noves tendències de la Comunicació”.

La Delegació Nacional de Comunicació Social presenta la 9ª Jornada Salesiana de Comunicació que tindrà lloc el proper 1 de març, de 10:30 a 17:30, a Madrid, sota el títol ‘Noves tendències de la Comunicació’.

Aquesta cita està adreçada als delegats locals i responsables de Comunicació d’entitats com a primers destinataris de la iniciativa; però, igual que en anys anteriors, és oberta a directors, coordinadors de Pastoral, responsables de centres juvenils o parròquies, o tota persona de diferents grups i ambients amb sensibilitat per la comunicació. Per a aquesta edició es comptarà amb la participació de Metricool, empresa de capçalera com a eina de gestió de xarxes socials i publicitat en línia web i mòbil, de la mà de Jordi San Ildenfonso, responsable d’estratègies de màrqueting.

A més, durant la jornada es convidarà els participants a aprofundir en l’intercanvi d’experiències i projectes locals amb el diàleg sobre reptes i oportunitats, el coneixement sobre programari d’administració de projectes, la proposta d’un projecte interdisciplinar sobre comunicació per a la LOMLOE, la revisió del Pla de Comunicació de Salesians i una mirada al proper any amb el disseny de la X Jornada de Comunicació (2024).

El cost d’inscripció és gratuït i el termini estarà obert fins al 24 de febrer o esgotar places.

Tota la informació sobre la jornada i la inscripció, en aquest espai web:  https://salesianos.info/jornadadecomunicacion/

També es pot descarregar el tríptic aquí.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…